Denizli'nin kooperatif
markası olan DNZKOOP "TARLADAN SOFRAYA" sloganını
benimseyerek ve faaliyetlerimizi bu kapsamda devam ettirerek kooperatif
ortaklarımızın küçük aile işletmelerinde yetiştirdiği sağlıklı ineklerin
sütlerinden üretilmiş olan Geleneksel Tereyağımızı sizlerle buluşturuyoruz.
Hayvansal yağlar dünyasında
çok özel bir yere sahip Tereyağı özellikle sabah kahvaltılarının
vazgeçilmezlerinden. Kızarmış sıcacık bir dilim ekmek, üzerine bıçakla incecik
sürülmüş taze tereyağı ve en üste de bal… İşte güne enerji veren lezzetli
bir başlangıç! Ya da tereyağında yapılmış mis gibi bir omlet… Tereyağının içine
girdiği her yemeği, birleştiği her ürünü lezzetlendirdiği kesin. 20. yüzyılın
en önemli şeflerinden Fernand Point boşuna dememiş: “Tereyağı. Bana tereyağı
verin. Her zaman tereyağı verin.”
S.S. DENİZLİ BÖLGESİ
HAYVANCILIK KOOPERATİFLERİ BİRLİĞİ İŞTİRAKİDİR.
KOOPERATİF
ORTAKLARIMIZIN SÜTLERİNDEN ÜRETİLMİŞTİR
KÜLTÜRSÜZ TUZLU
TEREYAĞI
İçindekiler: Pastörize
krema, tuz. Ağırlıkça en az %80 süt yağı ve en çok %2 tuz içerir.
Olgunlaştırılmasını sağlayacak harici maya ve kültür içermektedir. Üretim
tarihi (URT), son tüketim tarihi (STT) ve parti numarası (P.NO) ambalajın
üzerinde bulunmaktadır. Son tüketim tarihi +2 derece ile +4 derecede muhafaza
edilmek şart ile belirlenmiştir. Son tüketim tarihinden önce tüketiniz. Türk
Gıda Kodeksi Tereyağı, Diğer Süt Yağı Esaslı Sürülebilir Ürünler ve Sadeyağ
Tebliği'ne uygun olarak üretilmiştir.
ISO 22000 GIDA
GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİNE SAHİP TESİSLERİMİZDE ÜRETİLMİŞTİR.